5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini sağlamlamalıdır.

çoklukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseri çelik veya betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda emniyetliği sağlamak kucakin lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasarım başkaca elementlere karşı koruma görevlisi sağlamlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Ağır sınıftaki aksiyonyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli benek ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar ateşe dayanıklıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en mehabetli yararı yaman sızdırmaması ve belli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın ve evgin kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın kapısı istanbul Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor edilen bu dizi bazı modellerde olağan kapı koluna model. 

Düzında mütehassıs ve sertifikalı gözçılarımızın ulamaları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Olası yangın yahut herhangi bir korku durumunda binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları konstrüksiyonlmaktadır.

Böylelikle imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Bu dizge çoğu kez müstacel bir durumda hızla açılabilen son çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini sağlar.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye şık yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page